Centrul de Chimie Organica
Costin D. Nenitescu

ANUNTURI

In urma desfasurarii probelor de concurs si a analizei dosarelor candidatilor inscrisi, lista candidatilor admisi/respinsi pentru concursul de ocupare a 3 posturi de CS II poate fi consultata aici) iar cea pentru concursurile de ocupare a cate 2 posturi de ACS respectiv As I aici).

In urma selectiei dosarelor candidatilor inscrisi, lista dosarelor admise/respinse pentru concursul de ocupare a 3 posturi de CS II poate fi consultata aici) iar cea pentru concursurile de ocupare a cate 2 posturi de ACS respectiv As I aici).

Centrul de Chimie Organica „C.D. Nenitescu” al Academiei Române, cu sediul în Splaiul Independentei nr. 202 B, Sector 6, Bucuresti, organizeaza, în conditiile Legii nr. 319/2003, concurs de ocupare a unor posturi de cercetare vacante, dupa cum urmeaza:
  • Trei (3) posturi de Cercetator Stiintific gradul II; (detalii aici)
  • Doua (2) posturi de Asistent de Cercetare Stiintifica; (detalii aici)
  • Doua (2) posturi de Asistent I. (detalii aici)

Concursul se organizeaza la sediul institutiei în data de 28 mai 2021, ora 10:00. Conditiile de studii, de specializare, continutul dosarului de concurs precum si alte relatii pot fi obtinute la sediul institutiei, la telefon 0213167900, în zilele lucratoare, între orele 10-14 sau din aceasta pagina.

Anunt cu privire la rezultatul concursului pentru ocuparea postului de Director la Centrul de Chimie Organica "Costin D. Nenitescu". Detalii pot fi gasite aici.

Anunt privind dosarele selectionate pentru concursul de Director al Centrului de Chimie Organica. Detalii pot fi gasite aici.

Anunt privind scoaterea la concurs a postului de Director al Centrului de Chimie Organica. Detalii pot fi gasite aici.

Anunt privind sustinerea publica a Tezei de doctorat intitulata Sinteza si caracterizarea prin tehnici RMN a unor derivati de pirolochinoxalina si pirolobenzimidazol, Doctorand Ana-Maria Macsim, Conducator de Doctorat Dr. ing. Petru Filip. Sustinerea publica va avea loc in data de 12.03.2021, ora 13:00 in Bibiblioteca Centrului de Chimie Organica din Spl. Independentei 202B, Bucuresti. Rezumatul tezei si componenta comisiei pot fi consultate aici.